Karin

Jag är i grunden massageterapeut och var med och startade upp och drev Birkakliniken under 90-talet, därefter började jag undervisa i massage och friskvård, med egna kurser på företag och som lärare på Axelsons Gymnastiska Institut.

Yogan började jag med runt 2002. Kände direkt att det här är en ”pensionsförsäkring”
Utbildade mig sen till yogalärare och har undervisat sedan dess.

2010 bodde jag i Rom, höll yogalektioner på halvknackig italienska i en lägenhet/studio precis vid Pantheon. Italien ligger mig varmt om hjärtat och känns som ett andra hem.

Här i Stockholm har jag haft en stående Yogaklass i Bredäng sedan 7 år, i fina Jakobsbergs Gård. Yogaresor, utomhusyoga på sommaren samt PTyoga hemma hos.

Varannan helg sommartid sedan 2018 är jag i Sala och håller yogaklasser i en hage fullt med killingar. Jag har alltid älskat getter och att förena skratt, avslappning, djur och natur i ett yogapass kanske inte blir helt koncentrerat med avslappnat och kul.

Oscar Fjärrstrand som driver gården är en fin kompanjon, känd från Bonde söker fru där han träffade coola Cissi och är nu ett par.

Mina yogapass är lugna och dynamiska, jag lägger gärna in extra styrkeövningar/stabilitet i kombination med de traditionella positionerna och låter andningen vara den röda tråden. Ofta kör jag 1,5 timmespass så det blir gott om tid för avslappning.

Nyligen har jag gjort en HLR-instruktörsutbildning och håller utbildning i detta. Att verka för ett samhälle där vi bryr oss om varandra, att ha kunskap och mod att rycka in är viktigt att främja. Hjärt/lungräddning är en handfast kunskap som bör sitta i var mans ryggrad och bör uppdateras regelbundet. 

För övrigt är jag road av improvissationsteater, sketcher och komik. Älskar naturen, sover gärna under bar himmel, simmar, vandrar och njuter av enkelheten.

Kunder genom åren:

Handelsbanken

Stadsarkivet

Toyota

Curexgruppen

Medborgarskolan

Ikea

Främja

TV4


Uppdrag genom åren:
Massageutbildningar: Axelsons Gymnastiska Institut
Massage för husbehov: Medborgarskolan
Föreläsningar bokade av Curexgruppen
”Kroppen är skapt för rörelse” Stadsarkivet, Tyota, Mathem

Yogaklasser på Ikea, yogaresa till Bordeaux, friskvård Stena Line
Sittande kontorsmassage; Handelsbanken, Sthlm stad och Mathem
TV4 getyoga ”Bonde söker fru”och ”Så mycket bättre”

Karin Pettersson, massagekurser
Karin Pettersson, massagekurser
Karin Pettersson, massagekurser
Karin Pettersson, massagekurser
Karin Pettersson, massagekurser